Svensk fil



Yoghurten har blivit patriotisk.


Kommentarer
Postat av: Nona

Hahaha. Och yoghurten som inte ens kommer från Sverige..

2011-05-09 @ 17:57:18
Postat av: Nelly

I... what? Jävla SD-mejerier.

2011-05-09 @ 21:44:49
URL: http://frokennelly.blogg.se/
Postat av: Jana

Herregud vilken politiskt inavlad stat vi lever i. Att vi inte ens kan få använda ord som sverige, svenska, svensk osv. Inlägget i sig är sådär lite lagom vitsigt, men Nonas och Nellys kommentarer blev ju bara grädde på moset!



"Jävla SD-mejerier" - Haha. Fil finns i sitt ursprung i en massa olika kontinenter. T.ex. den goda turkiska yoghurten från Turkiet, gräddfilen från medelhavet osv. Så har vi i Sverige också även långfil, tätmjölk och a-fil (för att nämna tre stycken ur ett stort urval).



Alla länder har sina kulturer, dessa ska till största del tas hand om och mötas med respekt. Muslimer som kommer till Sverige ska få be sina morgonböner i en moské, judar ska ha möjlighet till att äta sabat på offentliga resturanger osv. Det verkar vara okej att vara sk. "patriot" gentemot andra länder, det är fint och genuint. Men att gilla och vara stolt över sitt eget hemland, det är usch fy.

Varför inte förstå nyckeln till det hela och börja älska hela världen? Bög, bi, straigt, svensk, valon, kenyan, paraguayan, polack, iranier eller vietnames.



Genom att spela det fina lilla landet Sverige kommer vi ingenstans. Eller jo, fina ska vi vara. Snälla. Men vi ska fan VARA det, inte spela det. Vi är oerhört dåliga på att ta hand om flyktingar och allmäna invandrare som kommer hit. Vi behandlar dem som skit, och satsar istället ett jävlar anama mycket på fasaden.



/Alliansaren. (fast... ej KD dock) Moderat, Centerpartist och Folkpartist. Precis som dina favoritkillar, Daniel och Oskar!



2011-05-12 @ 18:22:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0