Bloggvärldens största 3

Sitter i min ensamhet och äter solroskärnor och dricker mjölk (milk is ma' alcohol, baby!)
Låter rånyttigt och äckligt bloggigt.
Jag älskar att göra listor, kom jag fram till för ett tag sedan. Se inlägget nedan till exempel.
Gör man listor är det lättare att få bra flyt på inlägget. Så nu, mina damer och herrar, låt mig presentera...
BLOGGVÄRLDENS STÖRSTA KARAKTÄREEEER!

1. Miss Kawaii.
Varje morgon stiger miss Kawaii upp, fotgraferar sin nätta lilla frukost (gärna med en söt prydnadskatt eller ett par rosa plastblommor i bakgrunden) och klär på sig. Hon har alltid gulliga kläder; stora fluffiga kjolar, någon liten hatt eller en sjömanskrage. Miss Kawaii älskar allt som hon tror har med Japan att göra (ofta har hon inte ens varit där själv) - hon läser i princip bara manga, har ett hus fullt av roliga små grejor med tecken eller körsbärsblommor på och hon tar lektioner i japanska (alt. går omkring med en japansk ordbok i en väska i form av en cupcake.) Denna lilla person är omåttligt feminin och sockersöt, gör inte mycket väsen av sig och verkar inte heller särskilt begåvad. Hon har en kille eller en minimal hund som accessoar, och gillar att posa med ena benet lite busigt i luften. Dessutom är hon så liten att hon med säkerhet skulle kunna rymmas i en skokartong om det behövdes. Leader of the pack: Foki




2. Bloggdrottningen.
Bloggdrottningen är en person som majoriteten av svenska folket stör sig på. Av minoriteten är det ungefär en på tio som gillar henne, de resterande nio vet inte ens om att hon existerar.
Ändå propsar hon på att hon är störst, bäst och vackrast. Det finns enormt många bloggdrottningar som har sisådär två läsare och beter sig som om de har inflytande över hela svearike.
Bloggdrottningen har minst en gaykompis som hon ibland hånglar lite med, om det skulle vara bildbrist i bloggen.
Hon är ofta dryg och provocerande, men inte alltid.
Ibland kan hon ha helt befängda och i vissa fall smygrasistiska idéer. Hon älskar att bli uppmärksammad, och gillar att irritera sina läsare med meningar som "och sedan hände en aaasrolig grej men jag orkar inte berätta, hihi <3" eller "sen drog jag hem till sötnosen, gissa vem han är! Love yu" Hjärtan och blink-smileys förekommer i en oroväckande mängd på hennes blogg.
Den här tjejen är inte lika intelligensbefriad som hon ger intryck av att vara, men hon verkar tro att hon skulle förlora sina läsare om hon skrev ett inlägg med en vettig åsikt, eller en åsikt överhuvudtaget.
Bloggdrottningen gillar dyra märken, och berättar med en vidrig jag-är-rik-och-inte-du-nonchalans om sina så kallade fynd - det kan vara en skitful väska för runt 6000 :- t.ex. Leader of the pack: Kissie




3. Stureplansbögen.
Stureplansbögen behöver inte nödvändigtvis bo på Stureplan, men han gillar att hänga omkring Östermalm och steka. Ofta har han en så kallad nära relation med en Bloggdrottning, sanningen att säga så är det på grund av henne han lyckas hanka sig fram i bloggvärlden.
Hurvida han är homosexuell eller inte spelar egentligen inte någon roll, men han gillar att terrorisera sina läsare med tvåmeterslånga inlägg bestående av enbart fyllevimmelbilder, och då händer det att han syns tätt omslingrad med en annan kille (i en hiss eller i ett badkar till exempel) i bakgrunden, medan en Bloggdrottning eller en i allmänhet oidentifierbar tjej med minst J-kupor putar med läpparna i förgrunden.
Stureplansbögen lever upp till alla kriterier som norm-gay. Ofta studerar han och jobbar som modell vid sidan av. 
Det är inte helt ovanligt att denna person lider av någon form av skruvade utseendekomplex.
Hans favoritpose framför kameran är en fiskmun, ett segertecken och uppspärrade ögon, gärna tagen uppifrån.
Även här kan vi se en glimt av det vi tror är en stor och obehagligt gulbrun badboll men som visar sig vara en Bloggdrottnings ena tutte på vift.
Emellertid är Stureplansbögen ganska mycket trevligare än sina kvinnliga kollegor, även om det är ganska sällan han publicerar bilder han tagit med överentusiastiska fjortisfans. Leader of the pack: Amir och DennisM





Kommentarer
Postat av: Nelly

Ogillar de båda. Miss Kawaii är så provocerande perfekt och underbar att hon kan äta cupcakes till frukost, ha råd att resa till Japan trots att hon är student och hon får varken mensmage eller tandsten.



Hennes svaghet är att hon blir våt i brallan av söta kattungar. Funderar på att ta med henne till en kinesisk delikatessresturang. Gissa vad de serverar där, Foki?

2010-10-09 @ 10:38:37
URL: http://frokennelly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0